Issues

ZF-7829: Documentation crosslinks are shown as ??? instead of correct name

Description

Documentation crosslinks are shown as "???" instead of correct name. It looks like global issue but the living example can be found here:

http://framework.zend.com/manual/en/…

where we read:

Rewrite Router comes with six basic types of routes (one of which is special):

*  ???
*  ???
*  ???
*  ???
*  ???

* ???

where ??? are links and supposed to be correctly named after target

Comments

now , I find the link tags without content as following.


 *

If it would not be build error, but need content, controller class names (or Default Routes) may be needed.


Zend_Controller_Router_Route_ChainDefault Routes

Similar problem example:


. 

in line 198, Zend_Db_Table_Rowset.xml

But there is also no problem link.


in line 32, Zend_Date-Overview.xml.

It seems to be better to change tag from link to xref because of explanation in ref/documentation-standard.xml .

Using the element is fine... as long as text is provided:


Zend_Date formats

If none is provided, however, it should be changed to , as that will inject the title of that section for the link.

Thank you for commentary, Matthew. I change 7 tags from link to xref. I searched with following regular expression :


\

And fixed similar problem in Zend_Date-Constants.xml Zend_Db_Table_Row.xml Zend_Db_Table_Rowset.xml at SVN r18151

I had solved this problem at 1.9.3 once.

Why same problem happend? I feel some strangeness :-(