Issues

ZF-10619: Italian translation for Zend_Validate revision #22668

Issue Type: Sub-task Created: 2010-11-01T08:03:19.000+0000 Last Updated: 2011-02-25T14:37:05.000+0000 Status: Resolved Fix version(s): - Next Major Release ()

Reporter: Ivan Naitana (tukler) Assignee: Thomas Weidner (thomas) Tags: - Zend_Validate

Related issues: Attachments: - Zend_Validate.php.gz

Description

Sorry to bother, but I see the old revision (#21759) is still being shipped with 1.11 rc1, and I wanted to update it since way more of 10% strings have changed.

I should attach revision #22668 here, I hope this is the right procedure to post it.

Comments

Posted by Ivan Naitana (tukler) on 2010-11-01T08:12:32.000+0000

No way, I can't find how to attach a file to this sub-task. Anyway it's online at http://194.177.98.73/Zend_Validate.php.gz ...

Posted by Satoru Yoshida (satoruyoshida) on 2010-11-23T19:51:39.000+0000

Ivan, I attach the file to proxy for you.

Posted by Thomas Weidner (thomas) on 2011-01-06T13:12:39.000+0000

The given resource file shows still 7 errors with the actual release.

<pre class="highlight">
  'it 44' => 'The key "No record matching %value% was found" isn\'t available wi
thin english translation file',
  'it 45' => 'The key "A record matching %value% was found" isn\'t available wit
hin english translation file',
  'it 46' => 'The key "\'%hostname%\' is not in a routable network segment. The
email address \'%value%\' should not be resolved from public network." isn\'t av
ailable within english translation file',

...

<pre class="highlight">
  'it 36' => 'Message "No record matching \'%value%\' was found" not translated'
,
  'it 37' => 'Message "A record matching \'%value%\' was found" not translated',

  'it 38' => 'Message "\'%hostname%\' is not in a routable network segment. The
email address \'%value%\' should not be resolved from public network" not transl
ated',
  'it 39' => 'Message "\'%value%\' does not appear to be a valid URI hostname" n
ot translated',

Posted by Ivan Naitana (tukler) on 2011-01-06T15:28:41.000+0000

I fixed all errors but #39, since i can't find where the string is supposed to be in the english file.

I searched in revision #22668 both from current release (1.11.2) and from trunk, but I can't find that string (nor anything which contains "valid URI hostname" for that matter). Am i looking at the wrong revision? Anyway if requested I can add it (I guess to the Zend_Validate_Hostname section).

Also, how can I attach the new file?

Posted by Ramon Henrique Ornelas (ramon) on 2011-01-06T18:38:40.000+0000

{quote} Anyway if requested I can add it (I guess to the Zend_Validate_Hostname section) {quote} This was reported in ZF-10907.

Posted by Thomas Weidner (thomas) on 2011-01-07T04:44:10.000+0000

Eighter attach the new file, or the changes as patch to this issue or the patch alone as comment

Posted by Ivan Naitana (tukler) on 2011-01-07T05:57:04.000+0000

{quote} This was reported in ZF-10907. {quote} Ok, I added the invalid hostname string, and advanced the revision number to 22830.

{quote} Eighter attach the new file, or the changes as patch to this issue or the patch alone as comment {quote} It looks like I'm not autorized to attach a file (either because this is a sub-issue or because there already is an attached one). I'm not sure which version the patch should be from, so I uploaded the file again on my server: http://194.177.98.73/Zend_Validate.php.gz

Posted by Thomas Weidner (thomas) on 2011-02-25T14:37:05.000+0000

Fixed with GH-110

Have you found an issue?

See the Overview section for more details.

Copyright

© 2006-2016 by Zend, a Rogue Wave Company. Made with by awesome contributors.

This website is built using zend-expressive and it runs on PHP 7.

Contacts