Issues

ZF-10707: the hidden field for ZendX_JQuery_Form_Element_Slider doesn't correct in a subform

Issue Type: Bug Created: 2010-11-18T09:06:36.000+0000 Last Updated: 2010-12-28T07:20:50.000+0000 Status: Closed Fix version(s): Reporter: Ludovic Gasc (gmludo) Assignee: Benjamin Eberlei (beberlei) Tags: - Zend_Form

Related issues: - ZF-10572

Attachments:

Description

When you add a ZendX_JQuery_Form_Element_Slider element in a subform, you've a problem this the html render, the name of the hidden field isn't correct:

<pre class="literal"> 

Instead of this, you should have this content:

<pre class="literal"> 

It's a problem when you validate the form, the name is wrong, you loose the values.

Thanks for your feedback.

Comments

Posted by Christoph, René Pardon (renepardon) on 2010-11-18T10:20:41.000+0000

Hi Ludovic,

this is a known problem. I've already uploaded a Patch for this.

regards René

Edit: There is already an implementation for array notation. Have a look at: http://framework.zend.com/manual/en/…

So you should use setBelongsTo and/or setIsArray.

best regards René

Posted by Ludovic Gasc (gmludo) on 2010-11-22T01:45:58.000+0000

I've tested with your patch, Zend_Form::setIsArray($flag) and Zend_Form::setElementsBelongTo($array), nothing works.

I've tested without our patch too.

For all Zend_Form standard elements, it works, except of ZendX_JQuery_Form_Element_Slider, I've always the same issue.

Are you sure it isn't an issue ?

Posted by Ludovic Gasc (gmludo) on 2010-12-28T07:20:46.000+0000

Do you need a source code example to demonstrate the presence of this bug ?

Have you found an issue?

See the Overview section for more details.

Copyright

© 2006-2016 by Zend, a Rogue Wave Company. Made with by awesome contributors.

This website is built using zend-expressive and it runs on PHP 7.

Contacts