Issues

ZF-7473: It seems that when Zend_Loader_Autoloader_Resource registers it self with Zend_Loader_Autoloader it doesn't add the "_" at the end.

Issue Type: Bug Created: 2009-08-04T06:46:24.000+0000 Last Updated: 2009-08-06T11:06:12.000+0000 Status: Resolved Fix version(s): - 1.9.1 (11/Aug/09)

Reporter: Andres Adjimann (adji) Assignee: Matthew Weier O'Phinney (matthew) Tags: - Zend_Loader

Related issues: Attachments:

Description

It seems that when Zend_Loader_Autoloader_Resource registers it self with Zend_Loader_Autoloader it doesn't add the "_" at the end. So if you want to user two namespaces like My and MyXX the second one dosen't work.

Comments

Posted by Dolf Schimmel (Freeaqingme) (freak) on 2009-08-04T06:52:11.000+0000

If you add namespaces, I think you should just add 'My_' and 'MyXX_' as is shown here: http://framework.zend.com/manual/en/…

Posted by Andres Adjimann (adji) on 2009-08-04T07:14:22.000+0000

The problem is with Zend_Loader_Autoloader_Resource that uses the loader, but dont use the "_" at the end.

Posted by Matthew Weier O'Phinney (matthew) on 2009-08-04T07:23:39.000+0000

Dolf -- he's talking about Zend_Loader_Autoloader_Resource -- I've confirmed the issue.

Posted by Dolf Schimmel (Freeaqingme) (freak) on 2009-08-04T07:26:10.000+0000

Yup, I figured after his comment :)

Posted by Matthew Weier O'Phinney (matthew) on 2009-08-06T11:06:12.000+0000

Resolved in trunk and 1.9 release branch

Have you found an issue?

See the Overview section for more details.

Copyright

© 2006-2016 by Zend, a Rogue Wave Company. Made with by awesome contributors.

This website is built using zend-expressive and it runs on PHP 7.

Contacts