ZF-8840: enabling layout from cli generates extra quotes in config param

Issue Type: Bug Created: 2010-01-16T10:47:55.000+0000 Last Updated: 2010-01-23T06:39:09.000+0000 Status: Resolved Fix version(s): - 1.10.0 (27/Jan/10)

Reporter: chow ming (chowming) Assignee: Rob Allen (rob) Tags: - Zend_Tool

Related issues: Attachments:


generated in config: resources.layout.layoutPath = "APPLICATION_PATH "/layouts/scripts/""

I think it should be: resources.layout.layoutPath = APPLICATION_PATH "/layouts/scripts/"


Posted by Bradley Holt (bradley.holt) on 2010-01-16T18:15:30.000+0000

I'm experiencing the same problem. The application does not seem to recognize the resources.layout.layoutPath value after enabling layout.

Steps to reproduce:

zf show version

Zend Framework Version: 1.10.0beta1

mkdir ZendToolBug

cd ZendToolBug

zf create project .

zf enable layout

cat application/configs/application.ini

... resources.layout.layoutPath = "APPLICATION_PATH "/layouts/scripts/"" ...

Expected result:

resources.layout.layoutPath = APPLICATION_PATH "/layouts/scripts/"

Actual result:

resources.layout.layoutPath = "APPLICATION_PATH "/layouts/scripts/""

Posted by Rob Allen (rob) on 2010-01-17T04:11:05.000+0000

Fixed on Trunk in r20349 and merged to release-1.10 branch as r20350

Posted by Bradley Holt (bradley.holt) on 2010-01-23T06:39:08.000+0000

This appears to be fixed for me in 1.10.0rc1.

Have you found an issue?

See the Overview section for more details.


© 2006-2016 by Zend, a Rogue Wave Company. Made with by awesome contributors.

This website is built using zend-expressive and it runs on PHP 7.