Issues

ZF-9037: Missing @param with Zend_Form_Element

Issue Type: Bug Created: 2010-02-01T06:07:20.000+0000 Last Updated: 2010-02-02T07:04:33.000+0000 Status: Resolved Fix version(s): - 1.10.1 (10/Feb/10)

Reporter: Thom (theguyofdoom) Assignee: Satoru Yoshida (satoruyoshida) Tags: - Zend_Form

Related issues: Attachments: - Element.php.patch

Description

<pre class="highlight">
   /**
     * Constructor
     *
     * $spec may be:
     * - string: name of element
     * - array: options with which to configure element
     * - Zend_Config: Zend_Config with options for configuring element
     *
     * @param  string|array|Zend_Config $spec
     * @return void
     * @throws Zend_Form_Exception if no element name after initialization
     */
      public function __construct($spec, $options = null){

You see the @param for options is not here.

Comments

Posted by Thom (theguyofdoom) on 2010-02-01T06:17:28.000+0000

woops it was Zend_Form_Element, which was extended by Zend_Form_Element_Xhtml, which I was extending...

Posted by Thom (theguyofdoom) on 2010-02-01T06:25:56.000+0000

This is a simple patch for this issue.

Posted by Satoru Yoshida (satoruyoshida) on 2010-02-01T11:56:12.000+0000

Thank You for report, solved in SVN r20811

Posted by Thom (theguyofdoom) on 2010-02-02T07:04:33.000+0000

That oughta do it! Thanks, and this can be closed now.

Have you found an issue?

See the Overview section for more details.

Copyright

© 2006-2016 by Zend, a Rogue Wave Company. Made with by awesome contributors.

This website is built using zend-expressive and it runs on PHP 7.

Contacts